За Нас

Sunglasses.bg - маркови стоки на достъпни цени!

Нашата мисия е да градим доверие, нашият капитал - хиляди доволни клиенти!

Платформата SUNGLASSES.BG е авторство, собственост и се обслужва от компанията Гейт.БГ ЕООД.

Представяме на вашето внимание стотици артикули, от десетки световноизвестни бранда - с оригинално качество и визия, под формата на аутлет търговия.

Нашата мисия!
Желаем да градим доверие между нашият бизнес и потребителите на платформата. И сме наясно, че това може да се случи единствено с перфектно обслужване, бързи и предвидими доставки, прозрачност, финансова коректност и разбира се, отлично качество на предлаганите артикули.
 

От кога сме на пазара?
Гейт.БГ ЕООД е компания с основен предмет на дейност IT разработки и интеграции, в сферата на уеб базираните софтуерни решения, изграждането на интернет инфраструктура - сървъри, мрежи, системна администрация, хостинг услуги и мениджмънт на домейни.
С електрона търговия се занимаваме от началото на 2016 година, когато с наши партньори реализирахме вече полулярната платформа BrandsOutlet.bg. Като неин автор, технически изпълнител и мениджър, Гейт.БГ ЕООД и нашият екип, натрупа много опит и доволни клиенти. За четирите изминали години изпълнихме повече от 5000 поръчки за слънчеви очила , диоптрични рамки , бижута и аксесоари от свeтовно известни марки. Получихме стотици добри отзиви за сайта, обслужването и артикулите които продаваме.
На територията на Република Румъния се представяме под бранда BrandsOutlet.ro, с идентично портфолио от предлагани продукти и марки.
Като част от развитието на проекта BrandsOutlet.bg и на електронният бизнес на Гейт.Бг ЕООД, стартираме създаването на локални специализирани сайтове за търговия с оригинални стоки, първият от които е SUNGLASSES.BG.

Бизнес моделът
Стремим се да предоставим на максимално достъпна цена, аутлет модели на световноизвестни производители на слънчеви очила и диоптрични рамки, както и някои други аксесоари и модни глезотийки :) .
Как го правим? Чрез оптимизация на процеса на поддръжка на уеб ресурсите и софтуера, пълно автоматизиране на процеса поръчка - обработка на поръчка - изпращане - документооборот - финансова и складова отчетност. Това ни дава възможност да работим с малка търговска надценка и да инвестираме в собствени системи и софтуер, за сметка на разпиляното време и човешки ресурс.
Всички предлагани стоки са налични на склад и на разположение на Гейт.БГ ЕООД, което означава доставка за България и Румъния за следващият ден! И още повече доволни клиенти!

Софтуерът
За изграждане на платформите SUNGLASSES.BGBrandsOutlet.ro и BrandsOutlet.bg , както и на множество други електронни магазини и уеб системи на наши клиенти, се използва цялостно решение за управление на бизнес процеси, документи и електронно съдържание VirtualOfficeManager ( VOM miniERP),авторство и собственост на Гейт.Бг ЕООД.

 

Sunglasses.bg - маркови стоки на достъпни цени! Sunglasses.bg - маркови стоки на достъпни цени! Sunglasses.bg - маркови стоки на достъпни цени! Sunglasses.bg - маркови стоки на достъпни цени!

Нашият екип

Владислав Симчев
Владислав Симчев
ирена


Защо да купите оригинални слънчеви очила от нас?

Защо да купите оригинални слънчеви очила от нас?

  1. Градим доверие с клиентите и това е най-важно за нас!
  2. Sunglasses.bg предлага единствено оригинални модели слънчеви очила и рамки на световно известни марки с доказан произход и качество.
  3. Всички предлагани артикули са налични на склад и могат да бъдат изпратени веднага и получени от клиента в рамките на 24 часа!
  4. Всички пратки изпращаме с опция проба и тест - преди да платите може да видите, тествате и премерите избраните слънчеви очила или рамки за очила.
  5. Ние сме отговорни към държавата, обществото и клиентите си. Практикуваме изцяло легален бизнес модел, като в същото време се стремим да изпълняваме всички Ваши изисквания. Сделките сключени през сайта Sunglasses.bg са придружени с цялата необходима документация.

Приятно пазаруване!

0%
Оригинални стоки
0
Марки
0
Артикула на склад

BRANDS