За Нас

Sunglasses.bg - маркови стоки на достъпни цени!

Нашата мисия е да градим доверие, нашият капитал - хиляди доволни клиенти!

Платформата SUNGLASSES.BG е авторство, собственост и се обслужва от компанията Гейт.БГ ЕООД.

Представяме на вашето внимание стотици артикули, от десетки световноизвестни бранда - с оригинално качество и визия, под формата на аутлет търговия.

Нашата мисия!
Желаем да градим доверие между нашият бизнес и потребителите на платформата. И сме наясно, че това може да се случи единствено с перфектно обслужване, бързи и предвидими доставки, прозрачност, финансова коректност и разбира се, отлично качество на предлаганите артикули.
 

От кога сме на пазара?
Гейт.БГ ЕООД е компания с основен предмет на дейност IT разработки и интеграции, в сферата на уеб базираните софтуерни решения, изграждането на интернет инфраструктура - сървъри, мрежи, системна администрация, хостинг услуги и мениджмънт на домейни.
С електрона търговия се занимаваме от началото на 2016 година, когато с наши партньори реализирахме вече полулярната платформа BrandsOutlet.bg. Като неин автор, технически изпълнител и мениджър, Гейт.БГ ЕООД и нашият екип, натрупа много опит и доволни клиенти. За четирите изминали години изпълнихме повече от 5000 поръчки за слънчеви очила , диоптрични рамки , бижута и аксесоари от свeтовно известни марки. Получихме стотици добри отзиви за сайта, обслужването и артикулите които продаваме.
На територията на Република Румъния се представяме под бранда BrandsOutlet.ro, с идентично портфолио от предлагани продукти и марки.
Като част от развитието на проекта BrandsOutlet.bg и на електронният бизнес на Гейт.Бг ЕООД, стартираме създаването на локални специализирани сайтове за търговия с оригинални стоки, първият от които е SUNGLASSES.BG.

Бизнес моделът
Стремим се да предоставим на максимално достъпна цена, аутлет модели на световноизвестни производители на слънчеви очила и диоптрични рамки, както и някои други аксесоари и модни глезотийки :) .
Как го правим? Чрез оптимизация на процеса на поддръжка на уеб ресурсите и софтуера, пълно автоматизиране на процеса поръчка - обработка на поръчка - изпращане - документооборот - финансова и складова отчетност. Това ни дава възможност да работим с малка търговска надценка и да инвестираме в собствени системи и софтуер, за сметка на разпиляното време и човешки ресурс.
Всички предлагани стоки са налични на склад и на разположение на Гейт.БГ ЕООД, което означава доставка за България и Румъния за следващият ден! И още повече доволни клиенти!

Софтуерът
За изграждане на платформите SUNGLASSES.BGBrandsOutlet.ro и BrandsOutlet.bg , както и на множество други електронни магазини и уеб системи на наши клиенти, се използва цялостно решение за управление на бизнес процеси, документи и електронно съдържание VirtualOfficeManager ( VOM miniERP),авторство и собственост на Гейт.Бг ЕООД.

 

Sunglasses.bg - маркови стоки на достъпни цени! Sunglasses.bg - маркови стоки на достъпни цени! Sunglasses.bg - маркови стоки на достъпни цени! Sunglasses.bg - маркови стоки на достъпни цени!

Нашият екипЗащо да купите оригинални слънчеви очила и диоптрични рамки от Sunglasses.BG?

Защо да купите оригинални слънчеви очила и диоптрични рамки от Sunglasses.BG?

  1. Градим доверие с клиентите и това е най-важно за нас!
  2. Sunglasses.bg предлага единствено оригинални модели слънчеви очила и рамки на световно известни марки с гарантиран произход и качество.
  3. Всички предлагани артикули са налични на склад и могат да бъдат изпратени веднага и получени от клиента в рамките на 24 часа!
  4. Всички пратки изпращаме с опция проба и тест - преди да платите имате възможност да видите, тествате и премерите избраните слънчеви очила или рамки за очила.
  5. Колебаете се между няколко модела очила? Ние ще Ви ги изпратим с наложен платеж до офис на куриер с опция за избор на един или няколко от тях. Заплащате само тези модели, които сте избрали!
  6. Ние сме отговорни към държавата, обществото и клиентите си. Практикуваме изцяло легален бизнес модел, като в същото време се стремим да изпълняваме всички Ваши изисквания. Сделките сключени през сайта Sunglasses.bg са придружени с цялата необходима документация.
  7. Sunglasses.bg и компанията Гейт.БГ ЕООД са изцяло БЪЛГАРСКИ бизнес! Използваният софтуер на платформата е разработен от български инженери, компанията и всички нейни служители плащат данъци в бюджета на Р България!

Приятно пазаруване!

0%
Оригинални стоки
0
Марки
0
Артикула на склад

TOP BRANDS