БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА: При покупка над 50 лв. доставката до личен адрес или офис на Спиди в цялата страна е БЕЗПЛАТНА.

ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ НА SUNGLASSES.BG


1. Доставките от SUNGLASSES.bg се извършват според условията за ползване на търговеца, с куриерски фирма СПИДИ или ЕКОНТ ЕКСПРЕС, до офис на куриера или личен адрес.

2. Всички поръчки се изпращат с опция ПРЕГЛЕД, ПРОБА И ТЕСТ, преди заплащането, според правилата на конкретния куриер.

3. При поръчки над 50.00 лв. с вкл. ДДС, получавате БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА с куриерска фирма СПИДИ до личен адрес или офис на куриера.

4. Цените за доставка, която не попада в условията за БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА се изчисляват автоматично при генериране на поръчката.

5. BrandsOutlet.bg и нашите търговски партньори предлагме услугата ПРАВО НА ИЗБОР при поръчка на повече от един модел с право да заплатите само избраните след проба. Услугата се предлага при доставка с куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС. Цената за доставка се изчислява автоматично според стойността на добавените в количката артикули.

6. Куриерските разходи за връщане, след направен ПРЕГЛЕД, ПРОБА И ТЕСТ или ПРАВО НА ИЗБОР са за сметка на клиента.

7. SUNGLASSES.bg и търговците - наши партньори приемаме плащане за доставените поръчки, единствено като НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ под формата на ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД (ППП), на база на сключени договори с куриерските служби, за което по закон не се издава фискален бон. Задължението за издаване на финансов документ при ППП е на куриера. Моля изисквайте своя документ за извършеното плащане от куриерската фирма, приела плащането!

9. Всички поръчки, направени на SUNGLASSES.bg, са придружение с :
 - потвърдена електронна поръчка, която Ви е изпратена на е-мейл адреса, посочен от Вас.
 - изходящ складов документ за изпратените артикули.
 - товарителница, удостоверяваща доставката на пратката по куриер.
 - ако желаете да Ви бъде издадена данъчна фактура за направената покупка, моля да се свържете с нас по е-мейл, телефон, през профила си на SUNGLASSES.bg или да отбележете това свое желание при генериране на поръчката като коментар.

 

УСЛОВИЯ ЗА ПРИЕМЛИВО ПОЛЗВАНЕ НА КУРИЕРСКИ УСЛУГИ:

 1. Поръчаният артикул се доставя на посочения от Потребителя адрес или офис на куриер. Потребителят поема задължението да осигури достъп до адреса и възможност за получаване на пратката.

 2. Поръчаната стока се доставя от куриера, подходящо опакована, съгласно вида й и ползвания транспорт за доставка.

 3. Ако Потребителят не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, поръчката се счита за отпаднала и SUNGLASSES.bg се освобождава от задължението си да изпълни заявената доставка.

4. При непотърсена пратка от страна на потребителя, се счита, че същият виновно не е спазил настоящите условията за приемлива употреба на куриерски услуги и куриерските разходи в двете посоки за поемат от потребителя заявил пратката и декларирал съгласие с условията Плащането става по банков път срещу издадена проформа фактура от SUNGLASSES.bg и изпратена на електронна поща на потребителя. SUNGLASSES.bg си запазва правото да търси компенсации по съдебен път чрез Русенски окръжен съд за причинени вреди по слисъла на чл.3 и чл.4 от недобросъвестни потребители. 

 - В случай, че Потребителят потвърди желанието си да получи поръчаната стока  след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса или офиса на куриера, той поема за своя сметка всички разходи по допълнителната доставка. Разходите за втората доставка се заплащат при получаване на стоката.

Sunglasses.bg