Dsquared2 - слънчеви очила с алтернативна визия и стил!

Дизайнерски модели дамски и мъжки слънчеви очила и диоптрични рамки

Дийн и Дан Caten, канадски братя близнаци от Willowdale Онтарио, са експлоатирани в международния моден система от 1984 г. насам През 1983 г. те се премества в Ню Йорк, за да присъства на училище за дизайн на Парсънс. Осем години по-късно, двамата решили да направят голям скок към Италия. След много колаборации с най-важните модни къщи, през 1994 г. канадските дизайнери имаха своите първи мъжка колекция шоу. Това маркира дебюта на дълга поредица от пистата покажи екстравагантности, които комбинират мода и музика, и че е трябвало да привлече вниманието на журналистите и купувачи на света.

Интелигентната комбинация от непочтителен канадски остроумие и изискан италиански шивачество, комбиниран с внимание за подробности са в основата на Dsquared2 философия, която е дала живот на уникална концепция на алтернатива лукс. В последните няколко години, Dsquared2 е нараснал да стане по-шик и изтънчен, като се поддържа тези секси и провокативни черти, които са толкова вградени в творческите корени на марката. Тази еволюция има даде възможност на марката да разшири своята клиентела завладявайки по-широк целеви пазар. естетиката на Dsquared2 непрекъснато се влияят от непрекъснати международни вдъхновения и култури. Дийн и Дан разделят ежедневието им между Милано и Лондон, докато производството на събирането им в Италия. "Роден в Канада, които живеят в Лондон, Произведено в Италия" е мотото на марката.

Dean и Dan Caten, основателите на Dsquared2, знаят рецептата за успешната комбинация, в която поп културата и изключителната италианска мода са основни съставки. Двамата близнаци напускат родната Канада през 1991 г., избирайки Италия за страната, в която да представят своята първа мъжка модна линия през 1994 г., последвана от цяла колекция. След стартирането на женската модна линия през 2003 г., брандът става толкова успешен, че всичко останало се превръща в история. Слънчеви очила, парфюми, козметика... всичко, за което се сещате. И още много.

Очевидно е, че няма други дизайнери, които по-добре от тях да комбинират модата с музика. Със своята силна репутация на сценичната пътека, всяка колекция, подписана от двамата братя, е сама по себе си шоу и модно изявление. Обичани и уважавани от звездите в модната индустрия, техните дрехи са под светлината на прожекторите по целия свят. Облеклата от деним са любимите на музиканти като Justin Timberlake, Christina Aguilera, Rihanna и Madonna.

Блестящият дизайн и неподправена щипка канадски дух са сред основните съставки във философията на Dsquared2. Година след година тя се развива и става все по-елегантна и изтънчена.

Ирена Симчева