Carrera sunglasses и всичко за мотото на кампанията #DriveYourStory

Не копирайте и не следвайте никого. Бъдете безспорен свободен дух. Оригинални, креативни, смели, секси. Вярвайте в успеха. Променете играта. Право напред към непознатото, към бъдещето. Осмелете се да бъдете страхотни, докато можете смело да заявите, че сте станали част от него. Носете с гордост слънчевите си очила Карера, където и да сте по света.

Carrera е марката култ за тези, които избират да тръгнат по неутъпканите пътеки в живота. За тях обичайния, лесния, баналния  начин е непоносим. Почитателите на марката Carrera знаят кои са, не се извиняват за изборите си, способни са да променят хода на собствената си съдба, а характерът им се отразява в този на бранда – смел, авангарден с дълбоки корени в спорта.
С последното поколение технологии и дизайн, спортното наследство на Carrera превзема градския стил. В последната колекция слънчеви очила и дипотрични рамки се сливат двете същности на Carrera – винтидж вдъхновение, почерпано  от култови модели очила в миналото и силно присъствие на актуален, модерен дизайн и защита.
Моделите от колекцията слънчеви очила на Carrera са с авиаторски, кръгли или квадратни форми, украсени са с емблематичните панти Tank. Вдъхновени са от светът на мотоциклетите. Следват линията на Carrera с отличителните им цветове, които декорират рамките както на пластмасовите, така и на металните рамки.

Суровият и смел дух на последната колекция слънчеви очила е уловен от италианския „фотограф механик“ Якопо Бенаси в кампанията #DriveYourStory. Бенаси е известен с това, че се отнася по еднакъв начин както с големи звезди, така и с обикновени хора, но най-вече е човек, който има своята смела история за разказване. Той действително е бивш механик, поел по неутъпкана пътека и успял да превърне страстта си по фотографията в кариера, която го класира в световната ранглиста на фотографите в момента. Черно-бялото на Бенаси е способно да улови есенцията на всичко, което той снима, независимо дали това са хора или предмети.  Трите лица на кампанията #DriveYourStory – IAN HUTCHINSON, CASEY  LEGLER и ANAB MOHAMED ABDULLAHI  също са избрани от Carrera заради техните по-различни житейски истории.

IAN е „пречупен състезател“ – бившият шампион по мотоциклетизъм почти губи живота си в ужасна катастрофа, но след 16 операции се завръща по-силен от всякога, за да се превърне в третия най-награждаван състезател в историята на TT Isle of Man. 
CASEY е модел и олимпийски състезател по плуване. През 1996 г. освен че чупи световен рекорд, е и от малцината, които намират смелост да говорят за сексуалната си ориентация. По-късно Кейси става и първата жена, която участва в ревюта на мъжка мода.
Историята на Anab започва в Сомалия, страна, която родителите й е трябвало да напуснат заради гражданската война. Те емигрират в Етиопия и малко след това се ражда Anab. Когато е била само на две седмици, баща й решава да отиде в Швеция в търсене на по-добър живот за семейството си и след няколко години те успяват да се съберат отново, живеейки цяла година като бежанци.

Carrera - слънчеви очила и диоптрични рамки
Carrera - слънчеви очила и диоптрични рамки

Sunglasses.bg