Mercedes-Benz Style уникален дизайн и за слънчеви очила

Стилът на Mercedes-Benz: дизайн извън автомобила.

Историята на Mercedes-Benz Style слънчеви очила :

От 2010 г. насам, освен класическия автомобилен дизайн, дизайнерите на Mercedes-Benz създават и дизайн за други лайфстайл продукти в сътрудничество с избрани партньори под марката Mercedes-Benz Style. Целта е да се прехвърли неповторимата, прогресивна дизайнерска идиома на Mercedes-Benz и високите стандарти на лукс и естетичен облик и в други сфери на живота. Всички тези продукти се характеризират с безкомпромисно качество, изключителни материали и най-добрата изработка.
Като световен лицензионен партньор за очилата на Mercedes-Benz Style, Rodenstock носи повече от 137 години опит и свързаното с тях ноу-хау в областта на диоптричните стъкла и рамките, като по този начин разширява една от най-световно известните марки в друг аспект.  Успешно сътрудничество: рамката за очила  Mercedes-Benz Style от 2014 г. получават наградата Red Dot за най-високо качество на дизайна.
 

Щутгарт / Мюнхен. Прогресивният дизайн и безупречната функционалност са отличителните белези на колекцията за есента / зимата, проектирана от специалистите на Mercedes-Benz Style и Eyewear Rodenstock.. Цялата колекция се определя от безкомпромисно качество и съвременни материали, изработени до съвършенство. Фокусът на колекцията е върху стилистичната комбинация от материали и форми. Вдъхновен дизайн: очилата предлагат дълготрайност на ацетатната рамка - нито влага, нито екстремни температури могат да ги повредят.

Колекцията от очила на Mercedes-Benz Style демонстрира страстта на дизайнерите да обединят прогресивния дизайн и иновативната функция. Силното, динамично впечатление се създава от типичните линии на Mercedes-Benz в комбинация с иновативните повърхности, цветове и текстури на избрани материали. Една забележителна черта на моделите за слънчеви очила Mercedes-Benz Style е безкомпромисното изпълнение на строгите стандарти за качество на Mercedes-Benz. Това е единственият начин да създадете иновативни, но естетически приятни продуктови решения - с максимална прецизност и отлично прилягане. Екстремната лекота на рамките, произведени от деликатен полиамид и комбинирани с матово покритие и скоби от неръждаема стомана. Изпитаният пружинен шарнир с винтове ("пружина с двойно действие") улеснява поставянето и премахването на очилата и удължава живота им.
 

Преглед на продуктите от Mercedes-Benz Style можете да намерите на следната връзка:

 

BrandsOutlet.bg