5 съвета за избор на рамки за диоптрични очила

Вън от всякакво съмнение, най-важният фактор при избор на диоптрични очила са техните стъкла, които спомагат за по-доброто зрение на носещите ги. Разбира се, живеем във времена, когато очилата не са само начин за подобряване на зрението, но и моден аксесоар, с чиято помощ хората изглеждат по-свежи и интересни. Ето защо акцентираме върху рамки за очила, за да придобиете по-голяма представа за предназначението им и особеностите им.

Ние от SUNGLASSES.BG ви предлагаме 5 съвета, които ще ви помогнат да изберете качествени и модерни диоптрични рамки. Разбира се, можете да видите и нашите предложения в сайта, където сме предоставили богат набор от оригинални рамки на най-добрите брандове.

1 - Рамките на вашите диоптрични очила, трябва да бъдат съобразени с формата на лицето и да подчертават неговите красиви черти. В същото време тези рамки имат мисията да прикрият някои несъвършенства по лицевата ви част. Така ще увеличите значително самочувствието ви.

2 - За да се радвате на красиви и функционални диоптрични рамки за жени и мъже, е нужно да познавате добре особеностите на лицето ви. Така например, ако имате чип нос, е желателно да предпочетете рамки с високи мостове. За по-широките носове се препоръчват тъмни цветове мостове. Ако имате издължено лице, се предлагат тънки рамки, но в никакъв случай не и овални такива.

3 - Евтините рамки са направени от материали с лошо качество. Те са правят от лесно чуплива пластмаса, която не отговаря на критериите за качество. От друга гледна точка съществуват диоптрични рамки за мъже и жени от известните марки Timberland, Cavalli, Diesel, Tom Ford, Swarovski, които са доказали своите предимства, от сорта на издръжливост, удобства и лукс, така че по-добре се насочете към тях.

4 - Рамките на диоптричните очила могат да изразят различни стилове. По-консервативните хора предпочитат да носят широки рамки, тъй като те им придават авторитетен вид, младежите се насочват към тънките и елегантни рамки, понеже те са в крак с времето. Важно е да си изберете рамки отговарящи на вашия характер, нужди и професионален статут.

5 - Не бива да се ограничавате до един модел очила с диоптър, и да използвате един и същ цвят рамки. Ако искате да следвате модните тенденции, може да се насочите към няколко различни цвята рамки, които ще подхождат на облеклото и стайлингът ви. Да, хубавите рамки не са евтини, но пък за сметка на това се грижат за вашия комфорт и самочувствието ви.

Sunglasses.bg