Как да разпознаем фалшивите слънчеви очила?

Докато фалшивите часовници и дамски чанти представляват сравнително ниска опасност за клиента, фалшивите слънчеви очила могат да бъдат истински опасни. Тъй като са изработени от евтини материали, те рядко отговарят на стандартите за безопасност и обикновено нямат филтър, който да предпазва от вредните за очите ултравиолетови лъчи. Носенето на фалшиви слънчеви очила може да е много по-опасно за очите, отколкото тяхната липса.

Когато става дума за слънчеви очила, марката и цената са основни показатели за това доколко качествени са очилата. Купувайки ги от пазара, сергията или улицата и спестявайки определена сума пари, трябва да сме наясно, че го правим за сметка на очите си. Всъщност рискът е в това, че можем да попаднем на модели, чиито стъкла са направени от неоптичен полимер, подобен на използвания при производство на пластмасови бутилки. Липсата на ултравиолетов филтър и имитираният затъмнителен ефект на такива очила, може да доведе до увреждане, дори и до изгаряне на ретината.

Sunglasses.bg гарантира качеството на всички слънчевите очила, които продава. Всички предлагани от нас продукти са оригинални и при производството им са използвани напреднали технологии за изработка на лещите, които могат да блокират до 100% от вредните ултравиолетови лъчи.

Поръчвайки очила от BrandsOutlet shop, гарантирано ще получите оригинални продукти. В случай, че решите да изпробвате късмета си другаде, съществува серия от основни правила, които да следвате:

Цената.
Марковите слънчеви очила заслужават цената си. Ние от BrandsOutlet shop се опитваме с оптимизация на нашата работа да предложим възможно най-ниските цени за оригинални слънчеви очила, от предходни колекции на съответната марка (аутлет). Въпреки това ние не можем да Ви предложим оригинални очила за 25 или 35 лв.! Ако на друго място намерите подобна цена, която е „прекалено добра за да е истина”, е възможно продукта да е фалшификат.

Принтираният номер на модела.
От вътрешната част на лявото рамо на рамката винаги са изписани номера на модела и информация за размера. Размерите на шрифта, разстоянието между символите и подравняването трябва да са изписани с еднородни и лесни за четене знаци, дори в случаите, в които рамката е изключително тънка или метална.

Боята.
Пластмасовите рамки са или изрязани от едно парче органичен ацетат, или са изляти чрез инжектиране в предварително боядисана пластмаса. Ако отрежете рамката, вътрешния цвят на пласмасовия материал трябва да е еднакъв с външния. Оригиналните рамки за очила или слънчеви очила НИКОГА не са боядисани.

Опаковката.
Оригиналните слънчеви очила винаги се доставят в търговска опаковка на фирмата, която съдържа етикет с номера на бар кода, информация от производител и номер на модела.

Теглото.
Когато държите автентични слънчеви очила в ръка, би трябвало да ги усетите сравнително тежки. Те трябва да се усещат солидни и пълни с материал, а не необичайно леки и чупливи.

Стикерът.
В случай, че върху лещите има поставен стикер, той не трябва да е залепен с лепило, което да остави остатъци при отстраняване. Стикерът трябва да е поставен с използване на електростатично поле, а не с лепило.

Документ за направената покупка.
Коректните търговци на оригинални стоки, нямат причина да не Ви издадат надлежно оформени документи за направената покупка: фактура и/или касов бон (разписка за изплатен наложен платеж), както и складов документ с точно описание на марката и модела на закупените слънчеви очила.
 

Оригинални слънчеви очила и диоптрични рамки от Sunglasses.bg!


Roberto Cavalli sunglasses CARRERA - дамски слънчеви очила, мъжки слънчеви очила! дамски слънчеви очила Tom Ford очила Mercedes-Benz Style слънчеви очила полароид Harley davidson рамки за очила, harley davidson слънчеви очилаDiesel - дамски слънчеви очила, мъжки слънчеви очила! Boss orange рамки за очила boss слънчеви очила дамски очила Swarowski, дамски рамки за очила Swarowski!Porsche design - мъжки слънчеви очила! слънчеви очила Cavalli Слънчеви очила GUESS и GUESS by MARCIANO
Dsquared2- мъжки слънчеви очила и диоптрични рамки слънчеви очила Mont Blanc Timberland слънчеви очила и Timberland диоптрични рамки

Sunglasses.bg