Слънчевите очила с огледални стъкла

Ако искате да изглеждате готино, не забравяйте най-важния аксесоар, който ще ви прави компания през цялата година: любимите ви слънчеви очила! И тъй като трябва да предпазите очите си от ултравиолетови лъчи, защо не го правите, като изглеждате добре с един от най-подходящите за сезона: заслепяващите погледа огледални стъкла.

И така, каква е разликата между огледални и неонови стъла?


Огледалното стъкло е силно отразяващо и значително намалява количеството светлина, което достига до очите ви. Обикновено се прилага за тъмни лещи, но може да се добави към всяка оцветена основа. Огледалните лещи абсорбират 10-60% повече светлина от обикновените лещи и затова са идеални за големи надморски височини, на плажа, сняг или в морето. Те също така намаляват отблясъците и предлагат визуален комфорт, освен да държите очите си скрити за тайнствен вид.

Стъклата с лек огледален ефект имат по-светло огледално покритие, понякога не покрива напълно очите, но ги отслабва. Огледалното покритие ограничава отблясъците и прави вашия стил уникален, огледалният ефект  е най-новото цветно попълнение в семейството на огледалните лещи!

Сред многото стилове има огледални стъкла в различни нюанси на розово, лилаво, червено, светло и тъмно синьо, зелено, оранжево, червено, златно, сребристо и бронзово и има дори и многоцветни версии. Ще намерите както жени, така и мъже и унисекс модели. Силуетите са много различни един от друг, кръгли, квадратни, овърсайз, слънчеви очила в стил котешко око (cat eye), емблематични модели като авиатори и много други, огледалните стъкла са подходящи за всеки стил и рамки за очила, добавяйки ви допълнителна доза блясък. А за тези, които не са доволни, а напротив, винаги търсят нещо повече, предлагаме иновативни стъкла с лек огледален ефект, които изразяват голяма решителност и индивидуализъм.

Прозрачните стъкла следват най-новите тенденции в цветовите нюанси и се предлагат в широка гама от цветове, за да създадат уникални и вълнуващи визии, ако добавим огледално неоново покритие, резултатът може да бъде зашеметяващ!

Можете да се сбогувате с очилата си с обикновени стъкла за този сезон и да подновите визията си със слънчеви очила с огледални стъкла от Brandsoutlet shop

BrandsOutlet.bg