ТОП 6 СТИЛНИ ДИОПТРИЧНИ ОЧИЛА

Кой каза, че диоптричните очила трябва да са скучни? ТОП 6 форми за 2019 година

Кой каза, че диоптричните очила трябва да са скучни? Опитайте всички форми! Никога не знаеш с какво може да  изглеждаш добре, докато не ги видиш върху себе си. Знаем, че сезоънът е летен, но не трябва да забравяте зрението си. Ако трябва да носите очила с диоптър, но не можете да намерите перфектна форма за вас, ние Ви предлагаме ТОП 6 форми за 2019 година. Червените рамки на Chloé са вашият еднопосочен билет към най-новата визия.

РЕТРО РАМКИ
Отидайте се на ретро настроението с чифт очила на Dsquared2! Хитовите през 1950-те и 60-те години форми о отново доминират на модните подиуми и през 2019 година.

КРЪГЛИ РАМКИ
Забравете дискретните, едва забележими рамки – смелите Liu Jo, са точното попадение за този сезон. Ако сте тип, който обича да рискува, моделите на Liu Jo са точните очила за Вас - независимо от формата на лицето.

АВИАТОРСКИ РАМКИ
Да, „бъбреците” вече не са само слънчеви очила. Самата авиаторска  форма е основна част от стила на 50-те години на миналия век, но  дори и днес всички притежават поне един чифт от тях. Всички вие, с квадратни и кръгли форми на лицето, можете смело да заложите на едни такива! Например тези Dsquared2 са просто върха.

ЧЕРНИ РАМКИ - Овърсайз черни рамки за очила
Без значение дали сте мъж или жена, търсите ретро големи очила? . Тези очила изглеждат перфектно както за мъже, така и за жени. Тогава вие сте на правилното място, ние имаме широка гама от марки, които са направили овърсайз рамки за диоптрични очила като Tom Ford, Timberland, Guess by Marciano, Gant или Hugo Boss. Моделът е подходящ  за всяка форма на лицето и е винаги на  мода.

РАМКИ  С  ЖИВОТИНСКИ МОТИВИ - Рамките за очила Roberto Cavalli
Дизайнерът стана истински император на стила на очилата. Не бъдете срамежливи и опитайте екстравагантните  форми и предизвикателните модели с емблематичните златисти странични рамки, извити под формата на змия.

РАМКИ - БИЖУ
Не просто рамки за очила, а истинско произведение на изкуството.  Казано с една дума – рамки Swarovski.

Разнообразие от стилове, модели, форми за всеки вкус и всеки бюджет, това са само част от предимствата на он-лайн пазаруването във SUNGLASSES.BG
Ако не сте сигурни дали избраните очила ще ви подхождат, можете да ги изпробвате преди да ги заплатите директно в офисите на куриерската фирма, или при доставката във вашият дом.  Толкова е лесно и без стрес от това, дали ще получите точно това, което сте поръчали и заплатили.  

BrandsOutlet.bg