Guess, познайте дизайнерските слънчеви очила!

Познай кои са последните най-нови попълнения в асортимента на Sunglasses.bg?

Моделите на Guess, разбира се....!

Новата колекция слънчеви очила GUESS и Guess by Marciano разполага с модерни слънчеви очила и очила за уверената секси  жена. Удобните за носене рамки се редуват с по-оригинални стилове, в които емблематичните елементи на марката са ясно разпознаваеми.

Привлекателни и съблазнителни женствени форми са представени заедно с класически, не остаряващи дизайни, преосмислени по модерен начин. Ярки цветове, огледални стъкла, в които както матовите, така и лъскавите повърхности се смесват във изцяло ново взаимодействие на нюанси и прозрачни фолиа, животински принтове по рамките и стъклата са само част от оригиналната концепция на колекцията „Miami South Beach”, вдъхновена от бароковите мотиви от 80-те години

Големите квадратни и кръгли рамки също са обградени от авиаторски и пилотни стилове с винтидж усещане. Guess предлага искряща и бляскава колекция очила, която допълва облика на тези, които искат да изживеят пълноценно духа на Guess, с отличителни теми на марката, една от най-важните на международната модна сцена.

 

 

Иновативно проектираните колекции си остават едни от най-търсените и желаните от почитателите на модата по целия свят.

Разгледайте наличните модели на склад! И само сега - безплатна доставка със Спиди за цялата страна!

Слънчеви очила и диоптрични рамки GUESS

Ирена Симчева