Слънчевите очила - качеството е от значение!

Качествените слънчеви очила не трябва да се носят само през лятото!
Есента идва и с нови брандове: Kardashian Kollection sunglasses limited edition, S. Oliver, Oxydo, очила Sisley, Fossil, Esprit, DKNY, Thierry Mugler, подаръчни компелекти Pier Cardin и много други на същата аутлет цена!

Слънчевите очила са много повече от моден аксесоар, всъщност те са жизненоважни за защитата на очите и поддържането им здрави. Знаете ли, че FDA класифицира качествените слънчеви очила като медицинско изделие?

Но не е добре да купувате очила втора употреба . Вече много лесно можете да намерите евтин чифт в интернет. Доказан във времето трик да притежавате качествен модел на Известен бранд и то без да сте дали куп пари за него е да си изберете модел от предходна колекция. За никой не е тайна, че два пъти годишно, а именно: Пролет/ Лято и Есен/Зима модните къщи пускат на пазара новата си колекция от дрехи и аксесоари. И точно когато дизайнерите се надпреварват да покажат пред света новите си идеи, идва момента на драстичното намаление на цените на моделите от отминалите им колекции.   В много от случаите на фона на новите екстравагантни и понякога трудни за възприемане нови модели, „старите“ модели от предхишната колекция ни изглеждат по-симпатично, по-практичникато и във финансов аспект са значително по-достижими. Как обаче да познаете, че всъщност ще имат защитата, от която се нуждаят очите ви? Никога не трябва да излагате здравето на очите си в риск заради няколко лева. Тук разглеждаме защо е важно да избираме добре.

Защитете очите си от ултравиолетова светлина.
Постоянно ни напомнят да се мажем със слънцезащитен крем, когато излизаме на слънце. Вредните ултравиолетови лъчи на слънцето причиняват слънчево изгаряне и никой не иска да изглежда като рак! Ако UV светлината може да направи това на нашата кожа, просто си представете какво може да направи за очите ви.
Излагането на големи количества UV светлина може да причини увреждане на роговицата, лещата и дори макулата, разположена в задната част на окото. Ето защо първото нещо, което трябва да вземете предвид, когато купувате слънчеви очила, е дали те ще предпазят очите ви от UV лъчи. Трябва да търсите качествени слънчеви очила, които предлагат 100 процента UVA и UVB защита.

Поляризирани лещи
Когато избирате слънчеви очила, може да помислите и за поляризирани лещи. Поляризацията спомага за намаляване на отраженията и отблясъците. Когато сте навън в слънчев ден, UV светлината не ви “удря” само в главата. Тя отскача от всички повърхности около вас - земята, таблото на автомобилите, водата, стените. Поляризираните лещи имат малки успоредни вдлъбнатини върху тях. Когато светлината идва от всички посоки, само светлината, която се подравнява с тези горички, се прокарва към очите ви.

Поляризираните лещи са нещо, което ще получите само от качествени слънчеви очила, закупени от доказан източник. След като ги носите, ще осъзнаете огромната разлика, която правят.
Качествените слънчеви очила не са само за през лятото!

Един от най-добрите навици, с които можете да се сдобиете, е носенето на качествени слънчеви очила, когато излизате навън. Независимо дали ходите на разходка, шофирате или спортувате, винаги носете очилата си. И те не трябва да са нещо, което си представяте само за летните месеци.

Дори и в облачни дни, UV светлината ще достигне до очите ви и потенциално може да причини вреди. Ето защо е важно да носите слънчеви очила през зимата, пролетта и есента също. Очите ви се нуждаят от защита през цялата година, за да останат максимално здрави.

Имате само един чифт очи, така че трябва да се грижите за тях и да им осигурите най-доброто, което можете да си позволите. В сайта Sunglasses.bg и Brandsoutlet.bg , ние продаваме само слънчеви очила с офталмологично качество, които отговарят на  стандарти за UV защита.
Какви са новостите на сайта ни за сезонЕсен/Зима 2019/2020,  FW19/20? 

Новото е, че вече предлагаме няколко нови бранда и техните модели: Kardashian Kollection, Ted Baker, S. Oliver, Oxydo, Greater Than Infinity, Sisley с техните модели, които освен за моден аксесоар са предназначени за спорт и свободното ви време.

Бижутата и часовниците отново ще намерят своето място на нашата платформа. Fossil, Esprit, DKNY, Thierry Mugler, Thomas Sabo, Guess, Puma, Piere Cardin и много други модели от сребро стомана и други благородни метали, които ще се предлагат както досега на аутлет цена. 
Нашият екип е на разположение, за да ви помогне да намерите подходящите качествени слънчеви очила, подходящи за вас. Бъдете сигурни в това, че слънчевите очила, които сте избрали в Sunglasses.bg , не само ще изглеждат страхотно, но и ще поддържат здрави очите ви.

мъжки слънчеви очила
мъжки слънчеви очила

дамски слънчеви очила
дамски слънчеви очила

дамски рамки за очила
дамски рамки за очила

мъжки рамки за очила
мъжки рамки за очила

часовници и подаръци
Часовници

бижута и аксесоари
Бижута и аксесоари

Снимки, Copyright: Sunglasses.bg

Модел: Gabriela Koleva

 

Sunglasses.bg