Carrera - ВСИЧКО ЗА МАРКАТА!

Кои са Топ 5 на най-популярните марки за очила в Google?

Нека ви запознаем с историята на една от най-известните марки за мъжки слънчеви очила.
Независимо дали само сте срещали името, или вече се радвате на чифт очила от марката Carrera, със сигурност обаче сте я чували. Така че защо да не разберем нещо повече за нейната история?

1956 г. е датата на раждане на Карера, благодарение на Вилхелм Гняв. Но защо Карера? Основателят му решава да кръсти очилата си на най-дългото рали: Carrera Panamericana.

Гамата от продукти се състои предимно спортни очила и ски маски. През 1979 г. обаче брандът започва да си сътрудничи с известната марка автомобили Porsche и пуска линия слънчеви очила, която набира все по-голяма популярност и достига до сърцата на много потребители.

След други сътрудничества като тези с Купата на Америка или Зимните олимпийски игри, те започват да прoизвеждат освен очила и велосипеди. Така че да, тази марка има голяма амбиция.

През 1997 слънчевите очила Carrera участват в колоездачната обиколка на Италия, попаднали "върху носа" на големи имена в този спорт. През 2000 г., благодарение на събитието на Световната купа, ски маските стават все по-популярни.
Така през 2002 г. идва ред и на мотоциклетистите Max Biaggi и Loris Capirossi да бъдат спонсорирани от марката.
Днес Карера непрекъснато се интересува от иновациите, които може да донесе в областта на слънцезащитата и защитата, за всички спортове, на които симпатизира.
През 2005 г. до днес Карера даде нов дъх на легендарния модел Champion. Той непрекъснато се модернизира, като поддържа своята ДНК.

СЛЪНЧЕВИТЕ ОЧИЛА, КОИ СА НАЙ-ТЪРСЕНИТЕ МАРКИ?

Мястото на Карера сред търсенията в Google е доста впечатляващо, тъй като има честта да държи челните позиции години наред.
На всеки 15 дни т.нар. Optique Web Services разкриват част от своята E-Optical Observatory, посветена на уеб изследвания, тя има за цел да ви помогне да разберете очакванията и желанията на потребителите, както и развитието в индустрията.

Ето и кои са Топ 5 на най-популярните марки за очила в Google в световен мащаб през последните години:
    1 Ray-Ban
    2 Oakley
    3 Carrera
    4 Chanel
    5 Cazal

Специално за вас, Sunglasses.bg отново предлага УНИКАЛНИ И ОГРАНИЧЕНИ МОДЕЛИ на една от най-известните спортни марки Carrera.

Вече е можете да си гарантирате по-добър стил за секунди, като просто носите очилата си. Ние ви предлагаме възможност да се сдобиете с едни от най-харесваните модели слънчеви очила в световен мащаб и то на специална цена. И това е шанс ако не е шанс..... Щастливи сме да ви предложим търсени модели, достъпни само на нашия сайт.

Sunglasses.bg е на ваше разположение! Но в допълнение към това искаме да отбележим, че тук ще откриете слънчеви очила, които не всеки може да ги има. Защото да, това са модели от колекция с лимитирано издание. Така че, ако вече сте убедени, че слънчевите очила Carrera са вашите очила , не се колебайте да направите следващата крачка. Отидете в нашия каталог, където имате възможност да се сдобиете с нов и ОРИГИНАЛЕН продукт на преференциална аутлет цена. Доставката на всички модели е безплатна и винаги е с опция за преглед и проба преди заплащането. Така че, пазаруването при нас е удоволствие, защо да не го направите?

Не забравяйте да ни следвате в нашите социални мрежи, посочени по-долу, за да бъдете информирани за новите ни предложения.
 

Нашите нови предложения от CARRERA!

И. Симчева