Как да изберете слънчеви очила, които отговарят напълно на вашата личност?

Бъдете ослепителни с оригинални слънчеви очила от Sunglasses.bg!

Умението да си купите слънчеви очила, които наистина ви подхождат, е нещо като изкуство. Правилно избрани, вашите слънчеви очила ще бъдат вашият №1 аксесоар, елементът, който може да пътува през тоалети, сезони, дейности и тенденции заедно с вас. Но при наличнието на толкова много дизайни, от които да избирате, как да намерите стил, който да ви подхожда?

Избирането на правилният чифт слънчеви очила означава да познавате добре своя външен вид и вашите нужди. Прочетете, за да научите как да намерите перфектния баланс между практичност и красота за слънчеви очила, които ще накарат всеки ваш ден да заблести.
 
Вижте формата на лицето си!
Първото нещо, което трябва да направите, когато решавате кои слънчеви очила да поръчате, е да разгледате формата на лицето си. Да, трябват ви слънчевите очила, които да отразяват вашата личност, но вие също искате да показват най-добрите ви характеристики. Подходящият стил за вашето лице ще ви помогне да направите това.

Ако имате тясно лице, искате слънчеви очила, които изпъкват малко в горната част, за да изглежда лицето ви малко по-широко. За широко лице потърсете тънки рамки, а за средно лице изберете някъде по средата. И колкото по-дълго е лицето ви, толкова по-високи трябва да бъдат вашите рамки и обратно.
Изберете цвят!

Чували сте изразът „да погледнеш света през розови очила“ и можете абсолютно да го направите с правилните слънчеви очила. Но също така на пазара можете да намерите зелено, жълто, оранжево, синьо, лилаво и почти всеки друг цвят, който искате да назовете. Просто трябва да решите кой цвят е най-подходящ за вашия мироглед.

Можете също така да искате да вземете предвид функцията на тези цветове, когато избирате. Жълтите и оранжевите очила ще ви помогнат да се виждате по-добре в ситуации с ниска осветеност. Синьото и лилавото може да помогне за блокиране на слънчевата светлина, а зелените лещи могат да ви осигурят добра цялостна защита при всякакви светлинни условия.
Затова вземете решение за цветът на стъклата.

Знаете общата рамка за стил, която искате да се основава на формата на лицето ви, но това е мястото, където можете да оставите вашата личност наистина да блести. Можете да получите същата форма на рамката в класически черен или зашеметяващ пурпурен цвят и те ще бъдат напълно различни. Или можете да получите метална рамка за малко допълнителна здравина.

Решете какъв материал искате да бъдат очилата ви - метал, пластмаса, прозрачен акрил или невидим. В този материал започнете да разглеждате цветовете и шарките. Можете да намерите почти всеки модел, за който можете да мечтаете, наличен в пластмасови лещи, така че помислете извън кутията!
Получете защита!

Ако обичате заниманията на открито, имате нужда от чифт слънчеви очила, които да са в крак с вас. Те трябва да предпазят очите ви от пътеката до плажа до планината и обратно към ежедневния ви джогинг.

Добре е с всеки чифт слънчеви очила да получите силна UV защита, но това е особено важно, ако планирате да прекарвате много време навън. Вие също трябва да търсите поляризирани лещи. UV защитата ще предпази очите ви от увреждането на слънцето, но поляризацията ще намали отблясъците и ще улесни виждането в слънчеви условия.
Бъдете ослепителни!


Може би сте типът човек, който иска да заслепи хората навсякъде, където отидете. Обичате да сте в светлината на прожекторите и работите усилено, за да сте сигурни, че изглеждате добре, докато сте там. Слънчевите ви очила трябва да добавят към този стил и блясък, играещ активна роля в най-приказния ви вид.

Ако това ви звучи точно като за вас, защо да не добавите малко блясък и за очите си? Безапелационните слънчеви очила могат да добавят блясък към вече невероятен набор от рамки и има много опции за това колко бляскави искате да бъдете. От обикновена декорация с кристали и кабси по страничните рамки до приказни слънчеви очила в стил котешко око, украсени с ореол от кристали Swarovski.


Ако сте от типа човек, който гледа на малката черна рокля като на свещен символ, а шампанското има  централно място на всяко тържество, имате нужда от чифт слънчеви очила, стилни като вас. Това трябва да са изчистени и стилни рамки, които не отвличат вниманието от главното събитие. Те трябва да се съчетаят и да подчертаят най-добрите ви функции, по същия начин, както отличният ви набор от маниери.

Вашите рамки, разбира се, трябва да са черни, а вие искате да се придържате към тъмен цвят лещи. Уверете се, че стилът на рамката отговаря на вашето лице, но не се страхувайте да добавите и малко усет като форма на котешко око или няколко кристала. В крайна сметка, слънчевите очила на Одри Хепбърн бяха достатъчно смели, за да направят изявление, без да влошават естественита й класа.

Може да сте от типа човек, който го прави всичко и слънчевите ви очила трябва да се придържат към вас през всяка крачка от деня. От сутрешния си джогинг, до бизнес обяда та чак  до вечерния излет в града, тогава ще  ви трябват чифт слънчеви очила, многолики като вас.

Потърсете чифт сравнително прости рамки в плътен цвят, който да подхожда  с по-голямата част от гардероба ви. Уверете се, че получавате добра UV защита и поляризация, за да сте сигурни и стилни през цялото време. И не забравяйте, че  да намерите чифт, който най-вече  да е удобен на лицето ви, за да можете да продължите смело напред.

Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас на нашата фейсбук страница. На Sunglasses.bg може да откриете стотици модели оригинални рамки за очила и слънчеви очила от реномирани рамки, с гарантоиран произход и качество!



Roberto Cavalli sunglasses   слънчеви очила полароид Harley davidson рамки за очила, harley davidson слънчеви очилаCARRERA - дамски слънчеви очила, мъжки слънчеви очила! Boss orange рамки за очила boss слънчеви очила дамски очила Swarowski, дамски рамки за очила Swarowski! слънчеви очила Cavalli Слънчеви очила GUESS и GUESS by MARCIANO CARRERA - дамски слънчеви очила, мъжки слънчеви очила!

 

И. Симчева