БЕЗПЛАТНА доставка до твоя дом !

❤"Ако пазя себе си, пазя и всички останали"❤

БЕЗПЛАТНА доставка до твоя дом !

#ОставамВкъщи

↘️Напомняме ви, че винаги можете да поръчате очилата или рамките, от които имате нужда онлайн, на Sunglasses.bg

↘️Тук ще намерите голямо разнообразие от оригинални маркови слънчеви очила, както и рамки за очила, които се продават с прозрачни демо стъкла, калъф и кърпичка. Те могат да бъдат носени и така, като аксесоар, но са предназначени за поставяне на предпазни, или диоптрични стъкла според вашите индивидуални нужди, което може да бъде направено допълнително във всяка оптика след предоставяне на предписаната ви рецепта за стъкла.

↘️Ние сме отговорни към държавата, обществото и клиентите си. Практикуваме изцяло легален бизнес модел, като в същото време се стремим да изпълняваме всички ваши изисквания. Сделките сключени през сайта Sunglasses.bg , както и Facebook поръчките ви са придружени с цялата необходима документация.

↘️Работим за вас и в най-трудните моменти, спазвайки всички критерии и изисквания за хигиена и дезинфекция!

↘️За да бъдете максимално спокойни от вашия онлайн шопинг, ви предлагаме напълно БЕЗПЛАТНА доставка по Спиди до офис, или до вашия дом с опция за преглед и проба преди заплащането.
↘️Доставката ни чрез Спиди иили Еконт до офис и личен адрес засега е с нормален график и ще получите вашите поръчки в срок от 1-2 работни дни.
↘️Използването на банкова карта  като средство за разплащане при получаването на пратката, може да намали риска от предаване на вируса.

Ще се радваме да изпълним деня ви с положителни емоции, въпреки създалата се ситуация.

❤С любов Sunglasses.bg

Sunglasses.bg