Подарък от SUNGLASSES.BG - получавате всички наши оригинални продукти с безплатна хидрофобирана памучна маска!

Маска за многократно ползване от 100% памучен хидрофобиран плат с перманентна антибактериална защита!

Скъпи приятели,

С грижа за Вас и вашите близки, SUNGLASSES.BG спазва високи санитарни критерии в своята ежедневна дейност, като спазваме строга хигиена на работа на служителите и дезинфекцираме всички стоки и опаковки, които тръгват към Вас.

Считано от днес, 28.03.2020 г., до края на извънредното положение, всички стоки, закупени от SUNGLASSES.BG ще получавате, освен с безплатна доставка до дома си и с подарък антибактериална маска за многократна упротеба.

ВАЖНО! Използването на каквато и да било маски, не Ви защитава от инфектиране на 100%, а е въпрос на превенция и понижава риска от директно вдишване на телесни течности, при контакт с други лица! Използването на защитни маски е въпрос на личен избор и е силно препоръчителен най-вече за болни хора! 
 

Какви маски избрахме за Вас :
Маските са ушити от висикокачествен памучен плат, произведен по специална технология от МАК АД - гр. Габрово, при която текстила се хидрофобира (пр. водоотблъскване, със специална водна мембрана).
За перманентна антибактериална защита, маската е обработена по патентована немска технология SILVER+, включваща влагане в тъканта на титанов диоксид и сребърен хлорид. (повече на https://silverplus.com)

Защо правим това :
Смятаме, че спекулата със средства за лична защита е грозна и недопустима. С този дребен жест, желаем да благодарим на нашите клиенти за доверието в тези трудни времена.

За какви покупки е в сила промоцията :
Всички наши клиенти, запупили оригинални слънчеви очила, рамки за очила, дамски чанти, маркови часовници, аксесоари и каквото и да било друго от нашия сайт, ще получат без нужда от допълнителна поръчка и безплатна антибактериална маска.

Инструкции за употреба на маската :

Sunglasses.bg