Най изгодните спортни оригинални слънчеви очила за лятото!

Представяме Ви колекции оригинални очила на Timberland, Esprit и Porsche, в най-доброто съотношение цена - качество!

Най-добрите спортни слънчеви очила осигуряват цялостна защита на очите. Малките слънчеви очила може да са на мода, но са много непрактични по отношение на UV защитата. Дори известни личности се отказаха от тенденцията на мъничките слънчеви очила, като туитват „Мисля, че ще съжаляваме за този мъничък вид на слънчевите очила“. В интерес на истината лещите с размерите на грозде няма да Ви защитят от UV лъчи.

Факт е, че ако правите нещо навън през дневните часове, трябва да носите спортни слънчеви очила. Идеалните спортни слънчеви очила се увиват около очите и действат като защитен щит, предпазващ очите ви от прах, вятър, летящи предмети и ултравиолетово лъчение. Рискът за здравето при дългосрочно излагане на ултравиолетова светлина може да има дълготраен ефект върху очите ни, поради което е важно да закупите слънчеви очила, които предлагат 100% UV защита.

И така, какви спортни слънчеви очила трябва да пазарувате?

Нашият стилист-дизайнер подбра няколко спортни модела очила от ниският ценови клас, които не само ще блокират вредните лъчи, но ще Ви накарат да се чувствате добре, скрити зад тях и то почти на символична цена

Слънчеви очила Timberland
Timberland са както функционални, така и модерни очиал. Спортните модели са проектирани с оглед да осигурят 100% UV защита на спортистите. Моделите които Ви презенитраме са в ценовия клас 80-90 EUR RRP*, които при нас може да закупите на ултра аутлет цена от 89 лв. с безплатна доставка

Слънчеви очила Esprit
Спортната серия Esprit са проектирани с материал за спорт и изпълнение целящо пълно покритие на очния контур. 100% UVA и UVB защита с огледално покритие. А какво да кажем за цената!!! 49.00 лв. , при това с регулярния подарък от нас тази пролет – антибактериална памчуна маск заа лице.

Спортни слънчеви очила Porsche Design
Наречени на най-неустоимата марка спортни автомобили, очилата на Porsche Design са леки, издръжливи, устойчиви на надраскване и с 20% по-тънки и по-леки от типично ламинираните стъклени лещи. Плюс всички характеристики на спортни слънчеви очила Porsche Design разполагат с 100% UV защита от всички ъгли. Очилата са подходящи както за спорт, така и за свободното време, като придават на мъжа достатъчна доза класа и стил.

Пазарувайте всички наши спортни слънчеви очила в Sunglasses.bg и получавайте безплатна доставка при всички поръчки!

Sunglasses.bg