Mercedes-Benz ……. Най-доброто или нищо!

Съвършенство в най-високо качество. Mercedes-Benz Style: Уникален дизайн и за очила

Mercedes-Benz ……. Най-добро или нищо това е отличителният белег на света на Mercedes-Benz Style, един от най-старите и най-престижни производители на автомобили от десетилетия, титла на лукс и елегантност.

Успешна колаборация: слънчеви очила от Mercedes-Benz  и Rodenstock

От 2010 г. дизайнерите на Mercedes-Benz проектират лайфстайл продукти в сътрудничество с избрани партньори в допълнение към класическия автомобилен дизайн под марката Mercedes-Benz Style. Като световен лицензен партньор за очила от Mercedes-Benz Style, Rodenstock носи повече от 136 години опит и свързаното с тях ноу-хау в областта на стъклата и рамките за очила, като по този начин разширява една от най-известните световни марки от друга страна.
Слънчеви очила Mercedes се отличават с матови повърхности, ултра леки материали и висококачествено тяло от неръждаема стомана. Основният им  материал на изработка е метал в комбинация с ултра леки пластмасови детайли и дизайнерски елементи. Едно доказано нововъведение е пружинната фуга с двойно действие  ("шарнир с двойно действие-пружина"). Тези изключително гъвкави панти улесняват носенето и свалянето на очила и удължават живота на вашите очила.
С лесно регулируемите им разрез и гумени накрайници на наносниците се осигурява максимален комфорт с безспорна елегантност.

Очилата Mercedes-Benz Style се отличават с несравнима лекота и съвършенство в най-високо качество.

Открийте моделите на марката на Промо цена 139,00 лв (за всички модели на марката).
*Препоръчителната цена на производител на моделите преди намалението е над 400 лв. (200 евро)
+ БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ*
Sunglasses.bg