Слънчеви очила Roberto Cavalli - история в настоящето и бъдещето!

В тази статия ще ви представим популярните очила на Roberto Cavalli и ще разкажем историята на едноименната марка.

Италия е известна не само със своята вкусна кухня и невероятна архитектура. Всъщност тази държава е център на световната мода и родно място на марки като Valentino, Prada, Gucci, Versace, Dolce & Gabbana, Salvatore Ferragamo, Moschino, Fendi, Armani и много други. В тази статия ще представим новите очила на Roberto Cavalli и ще разкажем историята на едноименната марка.

Roberto Cavalli очила : малко история

Основателят на марката Roberto Cavalli е роден във Флоренция в семейство на професионални художници. Жаждата за изкуство го преследвала от най-ранна възраст. Учи във Флорентинската художествена академия, където получава необходимите знания в областта на визуалните изкуства и дизайна. Кариерата му на кутюрие се развива бързо и на 30-годишна възраст той представя първата си колекция в Париж. И през 1972 г. маестрото отваря първия моден бутик в Сен Тропе. Светът видя очилата на Роберто Кавали през 1999 г., когато марката започна да си сътрудничи с Marcolin Group. Това е линия от луксозни аксесоари за жени, чиято секси и красива красота е подчертана от грациозните извивки на слънчевите очила.

За любителите на кристалите Сваровски

Oчилата Roberto Cavalli са символ на елитарност и шик, знак за смелост и непредсказуемост. А комбинацията от красиви рамки със скъпоценни камъни подчертават високия статус на жените, които ги носят. Например Roberto Cavalli RC1123 33G има кръгла форма, обсипана с кристали с различни размери, всичко това поставено в елегантна рамка от розово злато.

Масивната рамка на очилата Roberto Cavalli RC1049 е изпълнена в стила на плавна геометрия със заоблени ъгли. Храмовете на очилата също са инкрустирани със скъпи камъни Сваровски, които игриво блестят на слънце, привличайки вниманието към себе си.

Слънчеви очила с метални елементи

За любителите на авиаторски очила Кавали направи всичко, което е възможно да се направи. RC1046 и RC1057 с градиентни лещи е чудесен вариант за сезон 2017. Този аксесоар е изтънчен, но изработен от траен метал и пластмаса. И от двете страни на обектива рамката е украсена с люспеста змия - фирменият елемент на марката. 

RC1054, подобен по дизайн, ще подхожда на любителите на луксозния минимализъм. Лещите в този модел са градиентни, а рамката е направена под формата на двойна метална рамка. Опция за огледално покритие се предлага за тези очила в нашия онлайн магазин.

Рамката "котешко око" от маестро Кавали е произведение на изкуството. Модел RC1125 и RC1118 грациозно съчетават пластмасова рамка с метални контурни декорации. Този аксесоар внушава усещане за безтегловност и лекота, предпазвайки от лъчистото слънце през цялата година.

 

Тропически елементи на слънчеви очила Кавали

Влезли в света на модата и запомнени от мнозина с експериментите си с различни щампи. Очилата от колекциите на Кавали са изработени в най-добрите традиции на дизайнера.Рамки с форма на "котешко око" или "авиатор"е частично украсена с тропически шарки. Такова преплитане на дивата природа и класическия стил ще зарадва съвременните модни жени.

 

Вечните бестселъри на Cavalli - модели от миналото, настоящето и бъдещето

Има слънчеви очила , които са непреходни във времето и са винаги харесвани от елегантната жена, без значение на отминаващите модни тенденции. Такива са моделите RC1100, RC1103, RC1097, RC1028

 

   

Владислав Симчев