Oчила за работа с компютър Tom Ford с Blue Block стъкла!

Серията Blue block на дизайнера Tom Ford - изискани рамки със стъкла предпазващи от синя светлина в неподражаемия стил на Tom Ford.

Няма човек, който използва очила по медицински или естетически причини и не може да разпознае вградената
метална буква Т в златист или сребрист цвят?

Том Форд! Това е най-възможната реакция от такъв човек при досегът му с неповторимия стил, забелязващото се от далече съвършенство в дизайна и изработката на очилата Том Форд.

Днес ви представяме колекция Tom Ford Blue block - готови за използване очила с Blue block filter стъкла за работа с електронни устройства на известния дизайнер. Ако нямате медицинска необходимост да носите очила с диоптър, но в същото време искате да допълните визията си със стилни рамки за очила и едновременно с това да защитите очите си от синята светлина, излъчвана от електронните дисплеи, имаме решение за вас:

"....Том Форд е проектирал нова оптична колекция, която намалява риска от излагане на синя светлина от цифровите устройства, включваща лещи с антирефлексно покритие и покрития против надраскване. Твърди се, че очилата повишават зрителния комфорт при продължително излагане на цифрови устройства..!" 

Tom Ford Blue Block колекцията вече се предлага в бутиците на марката Tom Ford, в избрани реномирани търговцски вериги и оптики, както и на Sunglasses.bg ! Колекцията е рализирана съвместно с един от най-големите производители на оптични продукти Marcolin Group, който е и дистрибуторът на очила Том Форд.

    

На Sunglasses.bg ще откриете рамките за очила TOM FORD на OUTLET цени с отстъпки между

-50% и -80% от RRP (препоръчителна продажна цена от производител).

Също така очилата с BLUE BLOCK FILTER стъкла се предлагат на цените на останалите рамки за диоптрични стъкла, което ги прави изключително изгодна покупка в сравнение със специалната изработка на очила за работа с компютър.

Sunglasses.bg