Изящни очила направени за зимата!

Лимитиран модел слънчеви очила - TOM FORD WINTER FT0707 Limited Gold Edition

Слънчевите очила освен, че защитават очите от вредното UV лъчение, са се превърнали в незаменим моден аксесоар за всеки сезон.

Избирайки очила трябва да се съобразим със сезона в който ще ги използваме и тяхното приложение - ежедневни, за плажа, за планината и т.н. Разбира се не по-малко важо е слънчевите очила, като форма и моден дизайн да отговарят на вашият стил и вкус, както и да се вписват естетически с формата на лицето ви. Колекциите слънчеви очила Tom Ford , както и диотричните рамки от световно известният дизайнер са популярни със своите изящни форми, класа и стил, както и с високото качество на изработка във фабрики в Италия.

В тази статия искам да представя два модела очила Tom Ford, които се превърнаха в хит на модния пазар.

През сезон есен-зима 2019-2020 Tom Ford представи типично зимен, лимитиран модел слънчеви очила с 18 каратово златно покритие. Истинско бижу под форма на очила! В унисон със златните рамки, стъклата имат антирефлексно покритие срещу отблясъци, също позлатено, както и UV филтър, категория 3. Регулируеми наносници и изцяло произведени от висококачествен метал с позлата от бледо жълто злато. Модерната визия и дизайн, както и неповторимото метално лого T на модната къща, направиха модела FT 0707 Winter Limiter edition истински хит в Европа, САЩ и Азия.

 


От появяването си на пазара до ден днешен цената на която FT 0707 Winter Limiter edition се предлага на официалният сайт на Том Форд е 1600 EUR (okolo 3200 лв.) Година по късно имаме удоволствието да Ви го предложим под формата на outlet разпродажба на цена от 489 лв. или с 84% намаление от RRP (препоръчителна цена от производител). Като допълнителна остъпка в коледната ни разпродажба, нашите редовни клиенти получават допълнителна остъпка от още 100 лв., като цената на очилата до 25.12.2020 г. е 389.00 лв. (-88% от RRP)

С подобна форма и визия е вторият модел, повод за днешната статия. Без златно покритие, което го прави по-достъпен, но в същият стил и качество, типично за Tom Ford, моделът FT 0570 създава пленяваща визия на своите притежатели.
Масивна метална конструкция в златист цвят и пластмасови рамки с преливащи се цветове в кафяво-сиво-розово-виолетово при пречупване на свелината. Розови стъкла с лек огледален и перлен ефект и разбира се логото на модната къща - металната буква T .

Препоръчителната цена на модела от производителя е 380 EUR, а на нашия сайт може да го намерите под форма на outlet разпродажба на цена от 309 лв. ( - 58% от RRP)

Sunglasses.BG ви предлага само 100% оригинални артикули, с гарантиран произход и качество, с всички придружаващи стоката документи и сертификати от производител. Желаем Ви здраве и Весели Коедни и Новогодишни празници!

Владислав Симчев