Триото на стайлинга - очила, грим и прическа!

Курсове по фризьорство в гр. Русе от коафьор Петя Георгиева

Предполагам сте чували за златното трио на стайлинга - очила, грим и прическа?

Истината е, че за да постигнете перфектен външен вид, са необходими много време и грижа от вас самите и голямо разбиране и професионализъм от хората на чиито ръце поверявате тази така отговорна задача.
И ако изборът на красиви и качествени слънчеви очила е нещо сравнително леснo, то грижата за косата и прическата ви изискват наличието на оптни коафьори под ръка. Не е тайна за никой, че за да станеш качествен професионалист, най-важният момент е обучението и това от кого и как черпиш опит. В тази връзка искам да ви представя едни наши приятели от Русе, които могат да са полезни в тази посока:

Салон за красота Beauty Studio Vitality и коафьор Петя Георгиева
Ви канят на Професионален курс по фризьорство - 100 часа (в рамките на един месец) / 850.00 лв.
Курса включва:
1. Теория - материали и лекции; 
2. Практически занимания:
- измиване на коса; 
- масаж на скалпа;
- видове сешоари - прав, букли, преса, ретро преса;
- подстригване - дамско, мъжко, детско;
- стайлиннг след подстригване - основни боядисвания;
- модерни техники при боядисване - кичури, балеаж, омбре;
- официални прически;

Завършилите курса получават удостоверение от Занаятчийската камара. Възможност за стаж! Възможност за индивидуално и групово обучение, обучение в удобно време за курсиста. Курсът се провежда от Петя Георгиева - притежател на майсторско свидетелство по фризьорство, с 20 годишен стаж по специалността и педагогическа правоспособност.

Beauty Strudio Vitality кани всички желаещи момичета, над 17 години, от гр. Русе и областа, да се включат в програмата.
За контакти и информация : тел. 089 849 0536, на адрес : гр. Русе, ул. Раковска 9 - Beauty Studio Vitality, както и на фейсбук страницата на Beauty Studio Vitality. Времето на провеждане на занятията и ангажираноста на курсистите се договаря според вашето свободно време!

Екипите на Sunglasses.bg и BrandsOutlet.bg , желаят успех на Петя и бъдещите топ коафьори! А ние Ви обещаваме да Ви помогнем с очилата! :) 

Sunglasses.bg