Кристали, злато и сребро в Tom Ford Special Edition

Разбродажба на лимитирани модели слънчеви очила Том Форд

В очакване на първите кокичета и топлите пролетни лъчи, Ви представяме поредните зашеметяващи модели слънчеви очила от световния моден бранд Tom Ford

Днес на фокус са няколко модела от колекциите слънчеви очила Tom Ford LIMITED EDITION:
Започваме с кристалните изкушения, носещи името на перлата на френската Ривиера - гр. Антиб. Ръчно инкрустирани с 292 кристала Сваровски и изящно изработена метална рамка в златно или сребърно, модерна форма и визия, очилата наистина създават усещане, че се намирате сред прелестите на Лазурният брят.
Като говорим за лукс и блясък, съвсем естествено той струва не малко пари. Препоръчителата продажна цена от производителя (*RRP) на тези два модела очила е 1600 EUR, или около 3130 лв. При нас моделите може да закупите на OUTLET цена - 489.00 лв. и безплатна експресна доставка за 24 часа. 
Всъщност за да усетите най-добре за какво става дума, вижте снимките по-долу:

Antibes FT0728 18C Tom Ford Special Edition
 

Antibes FT0728 28G Tom Ford Special Edition

Следващото бижу за което ще си говорим днес е FT0707 30G  Limited Edition Winter.
Преди време стана дума за тези слънчеви очила, но впредвид ограмният интерес към тях, наличноста им бързо се изчерпа. Отново успяхме да доставим няколко бройки от модела и припомняме само за какво иде реч :

Високотехнологични лещи с антирефлексна защита, противодраскащо златно покритие. Регулируеми наносници и всичко това в модерна авиаторска форма и ....... изцяло позлатена с 18 каратово злато рамка! Звучи доста добре нали? :)
Както и в предният случай, RRP цената е около 3000 лв., а outlet цената при нас е 489.00 лв.!

 

Завършваме с два любими за вас модела, които макар и да не са изпълнени в толкова крещящ лукс, вече трети сезон са любимци на нашите клиенти. А цената им при нас , от 309.00 лв. ги прави достъпни за много фенове на слънчеви очила Том Форд.
Stephanie FT0570/S 28Z напомнят по форма и стил на златният Том Форд , но си имат собствен стил. Златиста предна част на рамката, масивни дръжки в тъмно кафяво/сиво/розова преливаща гама. Огледални стъкла в опушен розово-златист цвят. какво му трябва на човек.
Другата цветова вариация Stephanie FT0570/S 28C е с черни странични дръжки, масивна метална златиста рамка и огледални лещи в златно-сиво-зеленикав отенък

 

Владислав Симчев