Italia Independent § Rossignol за любителите на екстремните преживявания

Един модел, а толкова много възможности!

Italia Independent - Произведено в Италия 2.0

Мисията и философията на Italia Independent до голяма степен се описват от името на марката. Италия е не само мястото, където е седалището и дейността на компанията, но е и основното вдъхновяващо място и движещата сила на марката.

I-I е марка, която има за цел да презареди смисълът на "Made in Italy" и да го рестартира, като създаде подобреният и рефрешнат  “Made in Italy 2.0”.

Днес даден продукт или марка се възприема като нов само ако материалите и функционалностите му са иновативни, без обаче да застрашават истинските си италиански корени. Italia Independent вярва, че творчеството днес се състои в ремиксиране на различни преживявания и стилове. Свързването на материали от различен произход и сливането на традицията с иновациите са философията и ценностите на проекта. "Ние силно вярваме, че нашата марка, макар и фокусирана върху очила, трябва да бъде ефективна на 360 градуса от облекло до декорация на дома, от очила до автомобили и това е, което правим."

Rossignol RSG SUNGLASSES Special Edition

 

Italia Independent - Rossignol Avant-Garde R000 - Rossignol Колекцията Очила, е направена в съвместно брандиране между двете марки. Характеризираща се с високо технологично съдържание и украсена с уникални детайли, както е в най-добрата традиция на Italia Independent и Rossignol, колекцията се състои от две продуктови семейства: Avant Garde и Heritage. Авангарден модел Премиум, максималено изразява философията на Rossignol , но подписана от Italia Independent. Особеността на тези продукти, вдъхновени от най-добре представящите се колекции на Rossignol, са магнитните ленти и странични капаци, които позволяват използването на слънчеви очила за ски и ги украсяват, придавайки уникален вид и усещане за комфорт на рамките.

Сега лимитираният модел на марката е наличен на сайта с над 60% отстъпка и Безплатна доставка с преглед и тест + комплимент с всяка поръчка.

Rossignol RSG SUNGLASSES Special Edition

 

Ирена Симчева