Как да изберем слънчеви очила и рамки за очила онлайн?

С новата ни услуга - преглед проба и избор преди плащане.

Несъмнено основната дилема пред всеки който иска да закупи слънчеви очила онлайн е дали ще успее онлайн да направи правилен избор на форма, цвят и модел, и дали изборът му ще отговаря на предварителните очаквания. Ще успее ли през екрана на компютъра или мобилния си телефон да добие реална представа за предлаганото и да избере правилният чифт очила?

Нашият дългогдишен опит показва, че голяма част от клиентите успяват да се справят добре с тази задача и в крайна сметка реализират покупка, при това оставайки удволетворени от потребителското преживяване.
Все пак, чисто статистически, около 10% от потребителите, след като се възползват от опцията преглед и проба при куриер или в рамките на 14 дневният период след плащане, решават, че техния онлайн избор не е бил правилен и връщат или отказват доставката.

За да подобрим потребителското преживяване и на тези 10% от нашите клиенти, които не успяват да направят своя избор онлайн, предлагаме нова услуга - ПРЕГЛЕД, ПРОБА и ИЗБОР в офис на куриерска компания Еконт Експрес.

Каква възможност ви дава тя?
След като разгледате нашите предложения и се колебаете между няколко модела слънчеви очила или рамки за очила (огранаичението е до 4 ), ви даваме възможност да добавите всички тези модели в своята поръчка. Ние ще ви ги изпратим до офис на Еконт с опция да заплатите само тези от тях , които одобрите след преглед и проба на живо.

">

Куриерските разходи?
В този случай вие заплащате доставката и таксата за наложения платеж , а ние поемаме разходите по връщане на моделите които са отпаднали след избор.

И не на последно място!
Ако искате пазаруването ви да е наистина сигурно, безопасно и отговорно към обществото, уверете се, че търговеца от който пазарувате е легален, честен и най-вече не остава анонимен за вас. Лоялните търговци, които ви предлагат оригнални артикули, отговарящи на описанията и обещанията, никога няма да останат скрити, да откажат да ви издадат фактура или друг финансово-счетоводен документ.

Желаем Ви прекрасни пролетни дни и бъдете здрави! ЗАПОЧНЕТЕ ОЩЕ СЕГА!

#КАТЕГОРИИ
ЗА НЕГО – КЛАСА, СТИЛ И МЪЖЕСТВЕНОСТ!</br>Колекции мъжки слънчеви очила от CARRERA, GUESS, DISQUARED, HARLEY DAVIDSON, PORSCHE DESIGN и др.. </br>Оригиналните очила - аксесоар, необходим за всеки сезон, на изкушаващо ниски цени от Sunglasses.Bg!</br>Всички модели очила показани на сайта са налични на склад и се изпращат с опция преглед и проба с подходящ за Вас куриер. </br>100% оригинални продукти с доказан произход и безкомпромисно качество на аутлет цени!
МЪЖКИ СЛЪНЧЕВИ ОЧИЛА

 
ЗА НЕЯ – красота, изящество и съвършенство!Ексклузивни оферти на маркови дамки слънчеви очила от CAVALLI, SWAROVSKI, MISS SIXTY, TOM FORD, DIOR, MARCIANO, GUESS и много други световни брандове.
ДАМСКИ СЛЪНЧЕВИ ОЧИЛА

ЗА НЕЯ - изящни модели рамки за очила от SWAROVSKI, CAVALLI, TOM FORD, JUST CAVALLI, MAX MARA и още много топ марки. </br>Избери измежду стотици модели 100% оригинални диотрични рамки на невероятни аутлет цени!
ДАМСКИ РАМКИ ЗА ОЧИЛА

ЗА НЕГО - Маркови рамки за очила. Богат избор от 100% оригинални артикули на невероятни аутлет цени!
МЪЖКИ РАМКИ ЗА ОЧИЛА



ДАМСКИ ЧАНТИ И ПОРТФЕЙЛИ

Sunglasses.bg