New Obsession: Moncler

Ние сме обсебени от MONCLER и ЗАЩО ТРЯБВА ДА БЪДЕТЕ И ВИЕ!

С удоволствие съобщаваме, че колекцията очила на марката Moncler официално пристигна и при нас. Само защото сме на прага на есенно-зимния сезон, това не означава, че трябва да спрете да носите слънчеви очила.

Луксозната марка Moncler пуска на пазара и колекция очила съгласно лицензионното си споразумение с Marcolin, която е една от водещите световни компании в индустрията за очила. Концепцията за моделите слънчеви очила с марка Moncler Lunettes включва традиция, съвременност, технологии и опит на двете марки. Достъпни по цял свят в бутиците Moncler, най - ексклузивните универсални магазини, концептуални магазини, онлайн магазини и избрани оптики, слънчевите очила представляват ценностите на марката и отношението към висококачествено съдържание, иновации и експерименти. Колекцията има за цел да интегрира естетическата функционалност и технологичните изследвания с емблематичните елементи на дизайна на вечния стил на марката.

Вдъхновени от класическите форми на ски очила от седемдесетте, ацетатният ML0001 и по -женствените модели ML0002 привличат вниманието с релефно метално лого отпред на рамката и малки детайли по слепоочията, напомнящи за производството на „boudin“, характерно за пухеното яке Moncler. Ацетатните мъжки рамки ML0003 и унисекс ML0004 излъчват ретро атмосфера с подвижни кожени странични щитове. Аеродинамичните храмове имат прототипния вид на очила за голяма надморска височина. Те се предлагат в контрастно черно и бяло, кафяво и жълто, наситено синьо и светло синьо и черен тон в комбинации от цветови тонове, с поляризирани или огледални лещи. Меките обеми на двата ацетатни стила припомнят лекия и ефирен ефект на пухенката, която е същността на марката.

Новите слънчеви очила от Moncler подобряват емблематичните елементи на класическия стил на марката. Колекцията е разделена на три настроения: „спорт“, проектиран за планински облекла и екипировка, но лесно адаптируем към живота в града; „Пухенка“, перфектен микс от естетика и технология; „Вечни“, вдъхновени от емблематичните и класически форми на рамките.

Тази италианска модна марка определено е доказала, че е забележителна, поради което за Sunglasses.bg беше от съществено значение да предложи на своите клиенти емоцията да се докоснат до уникалните модели Moncler.

КУПИ MONCLER НА СТРАХОТНА АУТЛЕТ ЦЕНА!

Sunglasses.bg