POLICE - Слънчеви очила за истински мъже

Сила и респект - марката POLICE залага на типичните за мъжа качества за да популяризира слънчевите очила като моден аксесоар

Ако попитате едно малко момче, какъв иска да стане като порастне, в повечето случаи отговорът е един и същ - полицай! Без да искам да влизам на дълбоко в детската психика, за този отговор си има съвсем близки до ума причини. Всеки  малчуган има вроден респект към силата, закрилата и чисто физическата сигурност, която получава от своите баща или дядо. Идеализираната професия на полицая е събирателен образ на всичко това което едно дете получава или очаква да получи от мъжката част на своето семейство.

Както всички знаем порасналите момчета, съвремените мъже, винаги си остават едни големи деца, обичащи момчешките и юношески игри. Така, че всичко казано по-горе, вероятно важи и за големите и храбри татковци :)

Залагайки на горните две тези, модната марка POLICE отправя своите таргетирани послания, като ползва известните "отворени вратички" в мъжките умовете. Сила, неприкосновеност и респект, с изчистен стил и визия. Това са посланията които ни предава POLICE, чрез своите слънчеви очила, аксесоари, часовници и конфекция. В резултат на всичко това, когато чуеш "мъжки очила POLICE", първата асоциация която ти идва на ум е леко обрасал с брада мъж на средна възраст, баща на 2-3 деца и мъж на още толкова красиви дами. Не случайно през годините слънчевите очила на лейбъла са представяни от известни личности като George Clooney, Bruce Willis и David Beckham - все известни истински мъжкари.

На Sunglasses.BG Ви представяме няколко класически модела на марката - на страхотна цена, а в същото време изцяло в стила на марката и носещи нейните послания. Разбира се безупречната здравина и качество са задължителни за всеки малко небрежен и не дотам внимателен мъжки индивид.

 
 

 

 

Владислав Симчев