Atelier Swarovski - луксозни слънчеви очила от работилниците на майсторите на кристали.

В краят на месец август ви представяме наистина нещо вдъхновяващо. Слънчеви очила Сваровски в луксозен вариант! Atelier Swarovski

Познатият на всички ни производител на висококачествени кристали Сваровски се появява на нашият сайт със своя премиум луксозен бранд Atelier Swarovski.


След като завладяха света на бижутата и домашния декор, Atelier Swarovski реши да нахлуе още повече в света на аксесоарите с пускането през 2020 г. на първата си колекция слънчеви очила.
Създадена в съответствие с правилата и традициите на Made in Italy, новата линия очила е родена като чист празник на изящните кристали Swarovski. Новото развитие на марката в предлагането в дамския луксозен сегмент е изпълнение на желанието да се утвърди още повече като непобедим световен лидер, когато става дума за производство на кристали. Благодарение на неоспоримата способност на Сваровски да превръща кристалите в занаятчийски авангарден дизайн, перфектен за всеки повод, колекцията потвърждава още веднъж ролята на Сваровски като най-забележителното творческо изражение, когато става въпрос за кристали.

Слънчевите очила Atelier Swarovski, известни още като луксозният вариант на Сваровски, остават верни на своя неповторим стил, използвайки само висококачествени материали и най-прецизните и точни техники за обработка на кристали. Марката удължи много успешното си партньорство с Марколин груп Италия до 2023 г.

Всеки чифт очила от бранда Atelier Swarovski, освен с оригинален моден каъф и плюшена торбичка за съхранение, притежават уникален индендификационен номер с холограмен стрикер, като гаранция за автентичност на кристалите и самите слънчеви очила.
 
Слънчеви очила модел SK0236 се отличават със стъкла във формата на маска с кристални декорации на пантата, докато модел SK0237 се отличават с женствен класически квадратен дизайн с докосване на прозрачен кристален декор. 
 
 
Слънчевите очила модел SK0238 предлагаме два цвята - кехлибарено злато и тюркоазено синьо-зелен. Притежават нежни осмоъгълни рамки, които странично са инкрустирани с безброй кристали Сваровски
 
Sunglasses.bg