Колекция поляризирани бебешки слънчеви очила Disney от Polaroid!

На цена 39 лв. и подарък спрей з апочистване на очила

Колекция бебешки поляризирани очила Disney от Polaroid - 39 лв.

Повечето родители са добре запознати с дългосрочната полза от слънчеви очила за защита на собствените им очи от дегенеративни очни заболявания и излагане на UV лъчи. Но много родители не осъзнават колко е важно да защитят и малките очи на децата си. Точно както винаги бихте слагали слънцезащитен крем на бебето си, когато е на слънце, трябва да му слагате и поляризирани слънчеви очила.❤????

UVA и UVB защита от слънчеви очила

Децата трябва да започнат да носят слънчеви очила на 6-месечна възраст и те трябва да са с добро качество. Евтините слънчеви очила, които нямат UVA и UVB защита, всъщност могат да бъдат по-лоши от това да не носите никакви. Препоръчваме на децата да носят поляризирани поликарбонатни лещи поради тяхната безопасност, както и присъщите им UVA и UVB защитни свойства. Изберете слънчеви очила, които блокират поне 99% от UVA и UVB лъчите.

Съвети за закупуване на слънчеви очила за вашето дет

 - Дайте насоки на детето си, но го оставете да избере очилата. Те са по-склонни да ги носят, ако харесват начина, по който изглеждат.
 - Винаги вземайте детски очила и слънчеви очила с поликарбонатни стъкла. Те са най-безопасните лещи на пазара и ще осигурят на вашето дете най-добрата защита на очите.
 - Сами носете слънчеви очила. Той действа като добър модел за подражание, както и предлага добра защита за вашите очи.
 - Помислете за закупуване на еластична лента за глава, за да е по-трудно за по-малките деца да свалят очилата.



Разгледайте наличните модели детски и бебешки очила

Sunglasses.bg