Слънчеви очила MISSONI

Висша мода от Италия !

През 1947 италанския бизнесмен Отавио Мисони се завръща от Англия, където е изтърпял наказание лишаване от свобода и основава фабрика зз плетени изделия. Едва през 1966 г. семейство Мисони успява да регистрира марката MISSONI като самостоятелен бранд. 

За кратко време Missoni става символът на изкусно обработени платове, богат свят на украшение, текстура и цветове. Марката печели популярност със своята уникална корпоративна идентичност и разпознаваем стил. Специализирана в производството на мъжки и дамски дрехи, продукти за интериор от коприна, кашмир и вискоза, както и аксесоари - слънчеви очила, рамки за очила и бижута. 

Характерна особеност на Мисони в продължение на много години са т.н. зигзаг десен и ненадминатите като качество и изработка шевове. Всеки който е отдал почит на марката, печели внимание и погледи на възхищение от околните.

Слънчевите очила Мисони са характерни със своята приятна екстравагантност, запазеният зиг-заг мотив на марката, ярки цветове и лек ретро стил с дебели и масивни рамки. На Sunglasses.BG предлагаме очилата на MISSONI на аутлет цена с -60% намаление от RRP.

   

 

 

Sunglasses.bg