Вземи своите Jimmy Choo на специална цена през Новата 2024!

100 модела слънчеви очила и рамки на световният бранд с намаления до -70%. Допълнителна отстъпка от обявените цени на сайта с код * SecretSun10 *

Носете Jimmy Choo и светът е ваш! Това е популярното мото на марката, която съдава изкушение след изкушениев света на висшата мода и конкретно в случая - изящни слънчеви очила с неотразим чар и собствен стил.

Работихме неуморно, за да можем да ви доставим страхотната колекция на марката на неустоима цена, с което се надяваме да ви донесем истински щастливи моменти и много усмивки по лицата.

И така.... Няма как да опиша всички модели, налични на слад при нас тук Google Map Location, затова ще се спра на най-впечатляващите екземпляри и тези които представляват най-изгодна оферта за пазаруване ведната.

Започваме с безспррния хит на есента Jimmy Choo SONJA, в комплект с верижка на марката и цена 289 лв. 

Jimmy Choo RENEE цяло лято вълнува феновете на марката и наши клиенти и нямаше как отново да не влезе в октомврийската разпродажба на слънчеви очила. Цена 289 лв. в комплект с верижка и 269 лв. без верижка. Разновидности в четири цвята.


Очилата Jimmy Choo SONNY вече трета година са любимците на нашите клиенти. На значително по-добра цена, сега през октоври е момента да се върнете към спомена за миналите летни дни! Цена - 289 лв. в комплект с верижка на марката и разновидност в два цвята

???????? Sunglasses.bg ®️ и BrandsOutlet ®️
???????? 
са запазени търговски марки на Гейт.БГ ЕООД
Всяко тяхно използване без разрешение е търговска измама и заблуждение и се преследва от законите на Р България и ЕС!

 

Владислав Симчев