Филип Плейн - кралят на максималистичния шик

Слънчеви очила Philipp Plein на достъпни цени с намаление -70% от RRP

Максималистичният немски дизайнер Филип Плейн от самото начало на своя бранд се позиционира в нишата на обикновения успял човек, на пук на фалша и снобизма на елита. Плейн се превърна в ефективен търговец на силно луксозни стоки, обичани от клиенти с вкус към екстравагантното, макар и често усмиван от модната институция.

Въпреки, че предшествениците на максималистичния стил на Plein, особено сред италианските дизайнери са популярните Versace, Dolce & Gabbana и Roberto Cavalli, в индустрията продължават да наричат Филип, леко подигравателно КРАЛЯТ НА НИСКАТА ВИСША МОДА.

Малко арогантно и много самоуверено, самият Плейн винаги е служил като най-добрата жива реклама на своята марка. Носи предимно дрехи по собствен дизайн, тесни кожени панталони с изобилие от ципове, пуловери с емблема на череп, масивни маратонки с изпъкнало двойно „P“ лого на Philipp Plein, тънки якета от кожи на екзотични животни, огромни часовници с кристали и разбира се неговият палав плейбойски външен вид - слаб и мускулест, с твърдо гелосана коса, набола брада и ръце, покрити с татуировки.

Сред известните фенове на марката са актьорът Никълъс Кейдж и футболистът Кристиано Роналдо.
„Външният вид на Plein е нещо от западното крайбрежие“, каза модният подкастър Джеймс Харис. „Това са кристалите, черепите, натруфените тениски с огромни лога. Това е за хора, които искат да се уверят, че всеки може да каже, че е похарчил хиляда долара за бляскава тениска или чифт слънчеви очила Plein. 

През септември 2021 г. групата Plein's подписа партньорство с производителя и дистрибутор на очила De Rigo, Italy за глобално лансиране на слънчеви очила и диоптрични очила, които бяха пуснати на пазара в началото на 2022 г. Споразумението включва колекции очила на Philipp Plein, разпространявани глобално чрез търговската мрежа на De Rigo и в бутиците на марката. 

Ние поработихме здраво, докато успеем да доставим и предложим на нашия сайт някои от есклузивните модели на марката на познатите за Sunglasses.bg страхотни цени, с намаления над 60% от RRP. Модели с 23 каратова позлата по рамката, специални титаниеви сплави, типичните за марката черепи и двойно PP лого правят слънчевите очила Philipp Plein разпознаваем луксозен аксесоар, достъпен за всеки обикновен успял човек.

 

Sunglasses.bg