Френската висша мода влиза на Sunglasses.bg с колекция слънчеви очила LANVIN

Намаления до 75% за избрани модели на френската модна къща

       Модна къща Lanvin със своята 136 годишна история е една от марките които са оформили модната индустрия, такава каквато я познаваме днес. Типичен представител на френската висша мода, Ланвен започва през 1898 г. като ателие за шапки в центъра на Париж, а днес сто години по-късно инжектира своята младежка и креативна ДНК в новата си колекция от оптични и слънчеви очила. Lanvin е известна като водеща луксозна модна къща, с репутация за създаване на вечни и елегантни дизайни, които продължават да пленяват любителите на модата по целия свят.

       Lanvin представя главния герой в своята колекция слънчеви очила ЕСЕН/ЗИМА - Mother&Child Curb в две форми, които се гордее с цветна текстилна бродерия на слепоочията, която черпи вдъхновение от характерните връзки на най-емблематичните маратонки на френската къща. Стилът съчетава смела първокласна ацетатна конструкция с дръжки, проектирани от растителна смола, по-чиста алтернатива на стандартните пластмаси на петролна основа. Последният щрих на лукс и изтънченост идва от металното лого Mother&Child върху слепоочията, което маркира уникалността и непогрешимата елегантност на този модел.

   

       Lanvin представя нов стил на слънчеви очила, ценен като никой друг. Истинско бижу, тази елегантна, ултра-женствена рамка е обогатена с три цветни кристала Swarovski, разположени в слепоочията до логото на Mother&Child. Изработени в комбинация от метал и ацетат, новите слънчеви очила са олицетворение на луксозната женственост в най-чистия дух на френската къща за висша мода. Белязани от предна част с форма на котешко око от ацетат, oтличаващи се с луксозни плътни лещи, този модел се предлага в черно и светло хавана.

 

         Следващият представител на слънчевите очила Lanvin, разкрива изцяло нов стил за марката. Уникален дизайн, фокусиращ се върху сърцето - един от най-емблематичните символи на Френската къща за висша мода. Луксозни и с изящни детайли, новите слънчеви очила са химн на любовта и женственоста, отразяващи философията и основните ценности, които водят Lanvin от основаването му през 1889 г. Женствените слънчеви очила Lanvin Mother and Child LNV124S се отличават с уникалните си сърцевидни 4 mm скосени стъкла. Универсалният символ на любовта е отразен в крайните детайли и златните метални плочи на върховете на слепоочията, докато подписът на Lanvin е фино лазерно гравиран върху лещата за носене отляво и се появява върху регулируемите подложки за нос. Завършен с фини ацетатни накрайници, проектирани в ацетат с тигрова щампа. Тези слънчеви очила се предлагат с деликатни карамелени или градиентни коралови стъкла.

 

 

 

Разгледайте другите представители на френската висша мода на нашия сайт ;
   

Sunglasses.bg