Екологично и безопасно почистване на слънчеви очила и рамки за очила

Сега с всяка поръчка получавате комплимент - подарък Glasses 20 ml биоразградим спрей за почистване на очила с антистатично и обезмасляващо действие

Диоптричните и слънчеви очила несъмнено имат нужда от ежедневна грижа. При това е добре да знаем какви препарати използваме, когато почистваме стъклата и рамките.

GLASSES спрей е екологичен препарат без съдържание на спирт, специализиран за почистване, обезмасляване и полиране на очила и диоптрични рамки. Това е безвреден препарат, който сваля статичният заряд и предпазва от последващо натрупване на замърсяване. Той е биоразградим продукт и не носи абсолютно никакъв риск, както за вас, така и за почистваната повърхност. Без никаква опасност може да третирате стъклените, метални и акрилни повърхности на своите очила, неограничен брой пъти на ден. Препаратът не предизвиква алергии и не е токсичен, поради което не е класифициран в никоя категория на опасност и не изисква рискови фрази.

В продължение вече на една година ви подаряваме, като комплимент към всяка поръчка, антибактериална маска за лице от хидрофобиран памучен плат с покритие от сребърни йони. И ще продължаваме да го правим, защото сме признателни на нашите клиенти за доверието. С малка промяна!... С пожелание през новата 2021 г. всички да забравим за пандемията, заменяме в нашия комплимент към вас маските със 20 ml. спрей GLASSES. 

За тези които ще харесат препарата и ще оценят неговите почистващи и екологични предимства, може да закупите от Sunglasses.bg разфасовка от 70 ml спрей GLASSES - препарат за почистване на слънчеви очила, на промоционална цена 5,00 лв./брой. 

Sunglasses.bg