През месец май - 10% допълнителна отстъпка на очила с тайна ключова дума!

Русе 7000, пл. Д-р Мустаков 2, ет3 (американско пазарче), +359 888 442451 или онлайн на https://sunglasses.bg

ЗА КОГО Е НАШАТА ТАЙНА ОФЕРТА?
За всички които четат нашия блог и тази страница е достигнала до тях!

В КАКВО СЕ СЪСТОИ НАШАТА ТАЙНА ОФЕРТА?
1. Ако вече сте избрали своите слънчеви очила, рамки за очила или модни аксесоари, генерирайте и потвърдете самостоятелно своята поръчка от сайта.
2. Преди да изпратим поръчания артикул, наш служител ще се свърже с Вас на посочения телефонен номер за връзка.
3. В разговора с него не пропускайте да му споеделите ключовата дума, която узнахте ТУК! Тя е SecretSun10 ! Вашата сметка ще бъде кориграна и така към невероятните аутлет цени ще получите допълнителна остъпка от 10%.

ЗА КОЕ НЯМА ДА ВИ НАПРАВИМ ДОПЪЛНИТЕЛНА ОСТЪПКА?
Всички артикули които са в категория SALE на нашия сайт са с вече приложени допълнителни остъпки и офертата не важи единствено за тях! Но не се отчайвайте - там цените и без това са страхотни!

Sunglasses.bg - оригинални стоки на невероятни цени!
За нашите клиенти от Русе и региона - възможност да видят и пробват на живо в офиса на фирмата! За тези от цяла България и Румъния - генерирайте поръчка онлайн и се възползвайте от нашите страхотни предложения!
Всички артикули на сайта са налични и се изпращат с безплатна доставка и възможност за преглед, проба и избор преди плащането!

КАТЕГОРИИ

ЗА НЕГО – КЛАСА, СТИЛ И МЪЖЕСТВЕНОСТ!</br>Колекции мъжки слънчеви очила от CARRERA, GUESS, DISQUARED, HARLEY DAVIDSON, PORSCHE DESIGN и др.. </br>Оригиналните очила - аксесоар, необходим за всеки сезон, на изкушаващо ниски цени от Sunglasses.Bg!</br>Всички модели очила показани на сайта са налични на склад и се изпращат с опция преглед и проба с подходящ за Вас куриер. </br>100% оригинални продукти с доказан произход и безкомпромисно качество на аутлет цени!  ЗА НЕЯ – красота, изящество и съвършенство!Ексклузивни оферти на маркови дамки слънчеви очила от CAVALLI, SWAROVSKI, MISS SIXTY, TOM FORD, DIOR, MARCIANO, GUESS и много други световни брандове.
МЪЖКИ СЛЪНЧЕВИ ОЧИЛА   ДАМСКИ СЛЪНЧЕВИ ОЧИЛА

ЗА НЕЯ - изящни модели рамки за очила от SWAROVSKI, CAVALLI, TOM FORD, JUST CAVALLI, MAX MARA и още много топ марки. </br>Избери измежду стотици модели 100% оригинални диотрични рамки на невероятни аутлет цени!  ЗА НЕГО - Маркови рамки за очила от BOSS, DIESEL, MOND BLANC,  DISQUARED, CAVALLI и други!</br>Богат избор от 100% оригинални артикули на невероятни аутлет цени!
ДАМСКИ РАМКИ ЗА ОЧИЛА   МЪЖКИ РАМКИ ЗА ОЧИЛА

 

ПРОДАВАНИ МАРКИ

CARRERA DIESEL DSQUARED2 ROBERTO CAVALLI TOM FORD SWAROVSKI GUESSESPRIT JUST CAVALLI ERMANNO SCERVINO FOSSIL GANT GUESS BY MARCIANO GUY LAROCHEHARLEY DAVIDSON JIMMY CHOO JOHN GALLIANO KARDASHIAN KOLLECTION HUGO BOSS LANCASTER LIU JOMARC BY MARC JACOBS MERCEDES BENZ STYLE MISAKI MISS SIXTY MONT BLANC PIERRE CARDIN POLAROIDPOLICE PORSCHE DESIGN RALPH LAUREN S.OLIVER SERGIO TACCHINI TED BAKER THIERRY MUGLERTIMBERLAND WEB EYEWEAR REPLAY

Владислав Симчев